REUNIÓ AL DEPARTAMENT D’INTERIOR

Ahir ens va convocar a tots els Sindicats de Polica Local la Sra. Marta Pons nova Subdirectora de Coordinació de Policies Locals de la Generalitat de Catalunya.    Li vam transmetre les preocupación i reivindicacions del Sector així com el escepticisme de tornar a rumiar temes que ja s’han intentat impulsar moltes vegades.    La Sra. Pons ens va fer palesa la seva implicació amb el sector i la seva  voluntat de fer avenços en temes com la Llei de Sistema de Policia de Catalunya i la seva determinació de no permetre que la Policia Local sigui una policia de segona. Va demanar la nostra implicació i col·laboració i ens va emplaçar a futures trobades amb el Director General de la Policia amb els sindicats, per continuar fent camí.

Li vam preguntar per la Sentència del Tribunal Suprem que va sortir la setmana pasada respecte a la contractació de policies interins, ens va contestar que aquesta setmana treurán un comunicat des de la Subdirecció per informar jurídicament com s’aplicarà aquesta sentència a Catalunya.

 

Des de El Sindicat de Policia Local de la UGT de Catalunya valorem molt positivament la seva disposició al treball i bones intencions, i si el seu futur talant es participatiu y resolutiu, … ens trobarà al seu costat per aportar i construïr.

 

Executiva del

Sindicat de Policia Local

de la UGT de Catalunya