L’ONU DONA LA RAÓ AL PRESIDENT DEL AIL-POLD CESSAT PER L’AJUNTAMENT DE BARCELONA FA 12 ANYS PER DISCAPACITAT

Vicenç Flores en una intervenció al parlament canari demanant un canvi normatiu a la llei de coordinació de policies locals.

Després d’una baralla judicial de 12 anys i una resolució de l’ONU que ha dictaminat que l’ajuntament de Barcelona va discriminar a Vicenç per raó de discapacitat, el TSJC dos anys desprès obliga a l’ajuntament a readmetre a l’agent i oferir-li un lloc de treball adequat a les seves capacitats.

Des del Sindicat de Policia Local de la UGT de Catalunya volem agrair i felicitar el company i a l’Associació per a la Inclusió Laboral per a Policies Locals amb discapacitat (AIL-POLD) que el presideix, per estar rebent els fruits de la seva incansable lluita.Volem destacar la importància per tot el col·lectiu de Policia Local de Catalunya per haver arribat a aquesta sentència que dona aire als Policies Locals tractats injustament per haver sofert una discapacitat.

La professió de Policia no és tan sols anar darrere dels dolents i fer detencions, també hi ha moltes feines administratives, d’investigació, de planificació o d’atenció telefònica, per a les que una persona que ha tingut la mala sort de fer-se mal està perfectament capacitada.

Des d’UGT volem demanar a l’ajuntament de Barcelona que, per justícia, doni compliment a aquesta sentència del TSJC finalitzant el periple judicial d’aquest company.

També volem demanar la Generalitat i a tots els ajuntaments de Catalunya, que prenguin nota, que el que s’ha fet amb aquest company ha sigut una vulneració de drets, i en conseqüència adaptin els seus reglaments i normatives per tal d’evitar que mai més cap company hagi de viure una situació semblant.

Units

Guanyem

Tots