Comunicat del responsable de Vigilants Municipals del SPL-UGT

POLICIA PORTUARI CATCompanys/es, de nou intentem reprendre els treballs des de l’executiva del SPL-UGT perquè el futur del nostre col·lectiu pugui anar millorant. Ni molt menys oblidarem el projecte que es va presentar a la Pobla de Mafumet ara fa un any i mig aproximadament, si fem memòria recordarem que la formació dels vigilants era una de les nostres reivindicacions; de forma molt breu us explicarem quina és la situació en aquest moment vers aquest tema.

En reunió celebrada ahir a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, per la «Comissió de Relacións» entre l’ISPC i les organitzacions sindicals representatives de la policia autònòmica i de les policies locas, es va plantejar sobre la mesa de treball la possibilitat d’obrir als vigilants municipals molts dels cursos que en aquest moment estan reservats exclusivament per agents de la policia; en aquesta línia es proposaran aquells que dins el nostre àmbit competencial puguin ser del nostre profit professional i que actualment s’imparteixen a l’Institut únicament per policies locals o mossos d’esquadra. La Direcció mostrà un interés per desenvolupar aquesta assignatura pendent.

De fet i malgrat sigui una petita mostra del nostre treball, s’ha aconseguit mantenir el curs de vigilants municipals que enguany es té previst impartir-se a finals del mes de setembre i les inscripcions serien al maig, enguany també vau tenir la possibilitat de fer un sobre «bastó policial» que esperem hagi estat del vostre profit.

Properament es demanarà reunió amb el nou Subdirector de Coordinació de la Policia de Catalunya de la qual us mantindrem informats.

Responsable de Vigilants Municipal del SPL-UGT

Manel Catalán Padilla.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.