Convocatòria concentració Dia Internacional Seguretat i Salut en el Treball

El proper 28 d’abril, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball, farem una concentració conjunta amb CCOO a 13h a la Plaça del Rei de Barcelona per reivindicar la salut laboral com a dret fonamental, reclamar solucions urgents a la situació de sinistralitat al nostre país i rendir tribut a totes les víctimes d’accidents laborals, així com a aquelles persones que sofreixen malalties ocupacionals a conseqüència de l’acompliment de les seves funcions. En la concentració hi participaran els secretaris generals de les dues organitzacions sindicals: Camil Ros i Javier Pacheco.
Us demanem la màxima participació per reclamar solucions a la situació de sinistralitat que patim a Catalunya, que té com a conseqüència la pèrdua de vides de molts treballadors i treballadores.
Us adjuntem el manifest conjunt amb el lema La prevenció en el centre de la recuperació Fer de la salut laboral un dret fonamental, on exposem les nostres reivindicacions per tal de garantir la seguretat i la salut dels treballadors i treballadores

Us esperem a tots i totes!

Manifest