Jornada sobre la nova llei 7/2023, de 28 de març, de Protecció dels Drets i el Benestar dels animals.

 

Estimats companys i companyes,

Us convidem a participar a la jornada sobre la nova llei 7/2023, de 28 de març, de Protecció dels Drets i el Benestar dels animals, que tindrà lloc el dia 19 de desembre, al museu Torre Balldovina Pl. Pau Casals s/n, Santa Coloma de Gramenet de 9:30 a 13 hores.

Aquesta llei, que va entrar en vigor el 29 de setembre de 2023, té com a objectiu garantir la protecció i la cura adequada dels animals de companyia i els animals silvestres, reconeixent-los com a éssers vius. És una llei molt important per al nostre col·lectiu, ja que ens afecta directament en la nostra tasca com a agents de l’autoritat.

Per això, hem organitzat aquesta jornada amb la col·laboració dels formadors Joan Toran Berga, agent del Grup de Suport de Fauna i Flora (GSFF) i Alberto Muñoz Costa, sotsinspector de l’Àrea Regional de Barcelona. Ells ens explicaran els punts clau d’aquesta llei per a l’actuació de la policia al carrer i per a poder informar la ciutadania sobre els aspectes fonamentals d’aquesta nova normativa.

La jornada té un preu simbòlic d’un quilo de menjar o 5 € pel Banc d’Aliments. Els diners recaptats es destinaran a ajudar les persones més necessitades.

Per assistir a la jornada, cal que us inscriviu AQUI amb el vostre nom i cognoms. Les places són limitades, així que no us ho penseu gaire!

Esperem comptar amb la vostra presència i participació en aquesta jornada tan interessant i formativa.

Volem informar que les imatges dels gossos que apareixen  no són reals i per tant no corresponen a animals maltractats. Es tracta d’una iniciativa artística per conscienciar sobre la situació dels gossos abandonats. Des del nostre sindicat  defensem els drets dels animals en general, i creiem que tots mereixen respecte i protecció.

Per a assistir a la jornada fes clic aquí

Salutacions cordials,