La UGT de Catalunya dona inici a la campanya “Consell preventiu del dia”

La UGT de Catalunya ha iniciat la campanya “Consell preventiu del dia”, en el marc de l’Estratègia catalana de seguretat i salut laboral, dedicada a enfortir la cultura de seguretat i salut en l’àmbit laboral. En un entorn de treball que evoluciona ràpidament, la promoció d’una cultura preventiva en matèria de riscos laborals és més necessària que mai. El principal objectiu és garantir que cada treballador i treballadora disposi de les eines i el coneixement necessari per treballar de manera segura i saludable.

Els consells preventius s’han consolidat com una referència en la promoció de pràctiques segures en el lloc de treball i han demostrat el seu valor i rellevància al llarg de les anteriors edicions. Aquesta campanya és un pilar fonamental per al benestar en el treball, destacant la importància d’una prevenció efectiva i l’apoderament dels treballadors i treballadores mitjançant la sensibilització i la conscienciació.
A través de la web i les nostres xarxes socials, oferim consells preventius diaris i compartim recursos que aborden una àmplia gamma de temàtiques relacionades amb la prevenció de riscos laborals i la promoció de la salut a la feina.
Convidem a tota la comunitat laboral a participar en aquesta campanya. Seguir-nos en xarxes socials és una excel·lent manera de mantenir-se informat i rebre actualitzacions regulars sobre les millors pràctiques de seguretat i salut en el treball. Junts podem crear un entorn laboral més segur i saludable per a tothom.