Serveis a l’Afiliat

En aquest apartat pots accedir als diversos serveis a l’afiliat a la UGT de Catalunya.

Xarxa d’Atenció als Treballadors X@T: Per a dubtes i problemes laborals, és la porta d’atenció que tenim a la UGT de Catalunya siguis afiliat o no, per poder canalitzar les teves consultes laborals. Emplenant el formulari i explicant-nos la teva consulta t’atendrem i canalitzarem la consulta a l’organisme de la UGT que la pot resoldre.

Incidències en la teva afiliació: Si ets afiliat, en aquest apartat ens pots indicar incidències i canvis sobre la teva situació, indicar-nos que et tornem a enviar el teu carnet o bé fer-nos arribar la necessitat de contactar amb tu per actualitzar altres dades personals.

Descomptes a l’afiliat: Des de l’Oficina de Serveis treballem per oferir-te un món d’avantatges i descomptes per ser afiliat a la UGT. De fet, ja hem tancat acords amb viatges, dentistes, autoescoles, òptiques, oci, automòbils, electrodomèstics, teatres i continuem treballant per tu.

Servei lingüístic: En aquesta pàgina pots trobar eines lingüístiques com ara diccionaris o lèxics especialitzats que t’ajudaran a resoldre dubtes a l’hora de redactar textos. També, i mitjançant enllaços, tens accés a tot tipus d’informació sobre la llengua catalana arreu dels Països Catalans i en particular sobre les activitats que en aquest àmbit desenvolupa el nostre sindicat. Finalment, des d’aquesta pàgina pots accedir als continguts de la revista Les Notícies de Llengua i Treball i del butlletí electrònic Infollengua.

Mútua de previsió social: La Mutualitat de Previsió Social de la UGT de Catalunya és una entitat que té com a primera finalitat contribuir a sufragar els descomptes salarials que puguin patir els socis mutualistes per participar en vagues convocades per la UGT. Per ser mutualista és indispensable estar afiliat a la UGT de Catalunya, emplenant el següent formulari pots ser soci mutualista o demanar més informació sobre la Mutualitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.