Benvinguda del SPL-UGT de Catalunya

Salutacions company/a!

Benvinguts a la web del Sindicat de la Policia Local de la UGT de Catalunya.

Des de l’any 2008, es va constituí a Tarragona el Sindicat de la Policia Local de la UGT de Catalunya.

Des de llavors, els 16 membres de l’executiva, hem endegat un nou camí per tal d’apropar-nos, encara més, a la realitat quotidiana dels policies locals de Catalunya i defensar amb fermesa els seus interessos laborals i socials, sense oblidar, alhora, els principis democràtics i de solidaritat que defensa la Unió General de Treballadors.

Estem treballant dia a dia per adaptar-nos a les noves realitats i demandes dels nostres afiliats per tal de créixer encara més i ser útils a les policies i els policies d’aquest país.

És per això, que hem decidit estar presents també a Internet, un dels mitjans més ràpids i amb més poder de difusió d’arreu.

Des d’aquest espai obert al món, volem transmetre-us tota la informació sobre què és i què fa, aquest, el vostre sindicat.

Aquest portal web, és el resultat de l’esforç i de la voluntat de la Secretaria d’Administració Local de crear un instrument d’informació a disposició de tots els policies de Catalunya. En ple segle XXI i en plena era de la comunicació i de les noves tecnologies, s’ha convertit en una obligació, per part de la nostra organització, posar a l’abast dels policies tots aquells recursos necessaris per facilitar-los l’accés a la informació de la manera més òptima i eficaç possible.

Per això, el Sindicat de la Policia Local de la UGT de Catalunya, a l’igual que la Unió General de Treballadors, accepta també el repte de la modernització de l’organització, per tal de millorar els seus serveis i seguir construint un sindicat més modern i proper.

Com podreu comprovar, d’ara en endavant, aquesta web serà un projecte en constant transformació i que esperem es converteixi en la vostra referència sindical.

Acompanyeu-nos, doncs, en aquest projecte i sigueu novament benvinguts.

EXECUTIVA SPL-UGT DE CATALUNYA

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.