Junts pel Sí y la CUP tomben la llei de 2a activitat adaptada a la Convenció de l’ONU i voten contra els drets dels discapacitats

Junts pel Sí i la CUP han lapidat que continués el tràmit de la Llei de Segona Activitat per Mossos, Bombers i Policies Locals

Junts pel Sí i la CUP han impedit que continués el tràmit de la Llei de Segona Activitat per Mossos, Bombers i Policia Locals votant a favor d’una esmena a la totalitat. Us informem que estem preparant un escrit per aquests partits que han impedit la tramitació d’aquesta proposició de llei que vam fer nosaltres al 2015.

També estem preparant un informe sobre la deplorable proposició de llei de segona activitatque el grup Junts pel Sí va presentar a corre cuita al registre dimarts 25 a la tarda.

Voleu una pinzellada del text de 2ª activitat que ha presentat Junts pel Sí? Aquí la teniu:

>Malgrat tractar de persones amb discapacitat, no apareix per cap costat la Convenció sobre els drets de les persones amb discapacitat ni cap normativa sobre els seus drets (totes d’obligat compliment). Es veu que per a ells no existeix.

>Les DISCAPACITATS amb IPTotals si són per malaltia o accident no laboral van al carrer (però a Bombers no).

>Les DISCAPACITATS amb IPTotals si són per accident laboral poden treballar però el tribunal de 2ª activitat pot reduir jornada i retribucions per raons mèdiques o denegar la segona activitat, la qual cosa pot comportar que també vagin al carrer.

>Les DISCAPACITATS amb IPAbsoluta i GI al carrer, excloses directament.

>És contrària a la Convenció, segregadora i discriminatòria. L’objectiu ha estat i segueix sent el mateix: o expulsar o reduir el sou per raó de discapacitat.

ÉS UNA VERGONYA! EL MÓN DE LA DISCAPACITAT ESTÀ DE DOL.

Voleu uns consells? Totes les persones dels 3 cossos que tingueu problemes de salut hauríeu de continuar amagats (si podeu), no faciliteu informació mèdica de cap tipus (ni verbal ni per escrit), no entregueu cap document mèdic (primer pregunteu), no aneu sols a les entrevistes (ja vam avisar en el seu dia).

 

fuente: ailmed.wordpress.com